Bulk upload reUse aanvragen

In plaats van uw aanvragen een voor een in te voeren, kan u nu meerdere aanvragen tegelijkertijd indienen.

Belangrijk: Deze bulkupload houdt geen rekening met eventuele prijsafspraken met de rederij. Enkel de standaardprijs zal toegepast worden. Aanvragen met prijsafspraken moeten via de traditionele weg ingediend worden via het platform.

Ga naar het overzichtpagina van uw hergebruikaanvragen en klik op ‘aanvragen oploaden’.

Download de template

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Open de template en voer uw data in:

De template is een standaard Excelbestand dat ingevuld moet worden zoals het opgesteld is. Kolommen van plaats veranderen, een andere format gebruiken, etc. zal ervoor zorgen dat de upload mislukt. Zorg er ook voor dat u de titels niet verwijdert want dan gaat de eerste rij verloren.

Afbeelding met tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Velden met een * zijn verplichte velden. Als u over de rechterbovenhoek van de cel hoovert, krijg je meer informatie over de inhoud.

• Rederij* : vul enkel de SCAC-code in, geen extra informatie
  • Importlocatie*: vul enkel de importlocatie-code in, bvb. BEANR
  • Exportlocatie*:  vul enkel de exportlocatie-code in, bvb. BEANR
  • Containernummer*: heft 4 letters, 7 cijfers, geen spaties of tekens (-/), bvb. XXXX1234567
  • Exportboeking*
  • Datum hergebruik*
  • Referentie klant: Dit is geen verplicht veld. Het is voor eigen gebruik bedoeld, mocht u informatie voor uzelf/uw klant willen invullen.
  • Opmerking: Dit is geen verplicht veld. Het is voor eigen gebruik bedoeld, mocht u informatie voor uzelf/uw klant willen invullen.
  • Importdatum: verplicht voor sommige locaties
  • Import-SCAC: verplicht voor sommige locaties
  • Export-SCAC: verplicht voor sommige locaties
  • Chassisnummer: verplicht voor sommige locaties
  • Sealnummer: verplicht voor sommige locaties

Vul uw formulier in, sla het op en selecteer het door het te slepen of te zoeken in uw bestanden. Klik dan op ‘opslaan’.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Er zijn nu 3 mogelijke scenario’s: uw bestand is correct ingevuld, enkele rijen in uw bestand zijn fout ingevuld, alle rijen in uw bestand zijn fout ingevuld.

1) Uw bestand is correct ingevuld:

Als uw bestand juist ingevuld is, ziet u een pop-up met de algemene voorwaarden van de rederij(en) die u moet lezen en goedkeuren.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

Uw aanvragen zijn nu ingediend en staan in het overzicht van de hergebruikaanvragen.

2) enkele rijen in uw bestand zijn fout ingevuld :

De rijen die correct ingevuld zijn, worden omgezet in aanvragen.

Het platform geeft u vervolgens de kans om de foutief ingevulde rijen te verbeteren.

Download het rapport. Enkel de rijen met fouten staan nog in het bestand en de fouten zijn aangeduid in het rood zodat u ze makkelijk kan verbeteren.

Upload het verbeterde bestand en dien uw aanvragen in.

3) alle rijen in uw bestand zijn fout ingevuld:

Als geen enkele rij correct ingevuld is, ziet u de volgende pop-up en kan u het rapport downloaden.

De fouten zijn in het rood aangeduid. U kan ze verbeteren en het verbeterde bestand uploaden.