Gebruikersaccounts op het Avantida platform werken het best als ze niet gedeeld worden met collega's. We raden iedereen aan om een eigen gebruikersaccount te hebben.

Standaard worden alle systeemupdate meldingen verstuurd naar de gebruiker die de aanvraag heeft gedaan. Als je alle systeemupdate meldingen wilt centraliseren naar een gedeelde mailbox kun je dat doen door de optie om platform meldingen door te sturen naar een andere e-mailbox aan te zetten. Opmerking: e-mails voor het resetten van wachtwoorden worden nog steeds naar uw persoonlijke account verzonden.

1. Ga naar uw gebruikersprofiel:
  2. Navigeer naar het tabblad 'organisatie' (1), schakel de optie Meldingen doorsturen naar platform in (2), voer een e-mailadres in (3) en klik op Opslaan (4).