Om de communicatie over depotwijzigingen te verbeteren wanneer rederijen de alternatieve drop-off of pick-up afwijzen, hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd.

Als de rederij je aanvraag ontvangt en ze moeten deze afwijzen, kunnen ze je een alternatieve locatie voorstellen waar de container kan worden afgezet of opgehaald.

Hoe kun je zien dat er een tegenvoorstel is gedaan?

1. Ga naar je overzicht van aanvragen en navigeer naar de afgewezen aanvraag:
  2. Klik op suggesties controleren:
  3. Het aanvraagveld wordt opnieuw geopend op je scherm met alle details vooraf ingevuld. In het veld met het gewenste afhaal- of inleverdepot ziet u de tegenaanbieding(en) die door de rederij is (zijn) voorgesteld.
  4. Selecteer één van de voorgestelde depots en dien de aanvraag opnieuw in. Deze zou binnenkort moeten worden goedgekeurd door de rederij!