Met een enkele gebruiker kun je navigeren tussen verschillende bedrijven/entiteiten die actief zijn op het Avantida platform.

1. Als je gebruiker geassocieerd is met meerdere bedrijven kun je tussen al deze bedrijven navigeren met de bedrijfsswitcher in de rechter bovenhoek.
  2. In het gebruikersprofiel vind je de 'persoonlijke account' instellingen die bij je gebruiker horen. Deze instellingen worden gedeeld en gelden voor het hele platform.
  3. In het tabblad 'organisatie' van het gebruikersprofiel vind je de instellingen voor het bedrijf dat je hebt geselecteerd: