Heb je de lege importcontainers die je wilt aanbieden of de exportboekingen waarvoor je containers zoekt toegevoegd?

Dan kun je nu bekijken of je met iemand kunt samenwerken om een lege container te hergebruiken.

Het tabblad 'lege container matchen' is opgesplitst in 3 onderdelen:

• Alle beschikbare items: alle beschikbare importcontainers (het aanbod) en alle beschikbare exportboekingen (zoekopdrachten)
  • Door mij aangemaakt: je importcontainers (het aanbod) en exportboekingen (zoekopdrachten)
  • Geschiedenis: het overzicht van je voltooide matches

Alle beschikbare items bekijken

In deze weergave zie je je eigen items en de items die door anderen werden gedeeld.

1. Ga naar 'lege container matchen'.
  2. Wanneer je naar een lege container zoekt, kun je in het tabblad 'alle beschikbare items' alle aangeboden importcontainers en exportboekingen bekijken.
    1. Als je 'importeren' selecteert, krijg je alle beschikbare lege containers te zien.
    2. Als je 'exporteren' selecteert, krijg je alle exportboekingen te zien waarvoor een lege container wordt gezocht.
  3. Met de optie 'zoek op locatie' kun je de mogelijkheden bij jou in de buurt bekijken.
  4. Of zoek naar specifieke bedrijven om mee samen te werken met de functie 'zoek op bedrijf'.
  5. Extra filteropties zijn beschikbaar via het filterpictogram naast de knop 'nieuwe aanmaken'

Door mij aangemaakte items bekijken

In deze weergave zie je ALLEEN je eigen items

1. Ga naar 'lege container matchen'.
  2. Wanneer je naar een lege container zoekt, kun je in het tabblad 'door mij aangemaakt' alle aangeboden importcontainers en exportboekingen bekijken.
    1. Als je 'importeren' selecteert, krijg je al je beschikbare lege containers te zien.
    2. Als je 'exporteren' selecteert, krijg je al je exportboekingen te zien waarvoor een lege container wordt gezocht.
  3. Met de optie 'zoek op locatie' kun je de mogelijkheden bij jou in de buurt bekijken.
  4. Extra filteropties zijn beschikbaar via het filterpictogram naast de knop 'nieuwe aanmaken'.

Geschiedenis

Op deze pagina kun je de voortgang van matches die in behandeling zijn of de voltooide matches bekijken. Ontdek hoe je matches creëert in stap 4