Wil je je wachtwoord wijzigen als je al bent ingelogd?

Meld je af en volg de instructies 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten' of volg de onderstaande stappen:

1. Klik op het weergavemenu in de rechterbovenhoek en selecteer 'Instellingen en privacy'.
  2. In 'instellingen en privacy' heb je de optie om je wachtwoord te wijzigen.
  3. Voer je oude wachtwoord in, voer twee keer het nieuwe gewenste wachtwoord in en klik op "Wijzigen".

4. Nadat je de wijzigingen hebt opgeslagen, ben je helemaal klaar en is je wachtwoord bijgewerkt!