Nadat je een gebruiker hebt aangemaakt op het Avantida platform kun je lid worden van een bedrijf dat je collega's al gebruiken op het Avantida platform.

1. Log in met je nieuwe gebruikersnaam die je eerder hebt aangemaakt

2. Kies sluit je aan bij een bestaand bedrijf en vul het e-mailadres in van een actieve gebruiker in het bedrijf waar je lid van wilt worden.
  3. Je aanvraag is in behandeling totdat je collega je registratie goedkeurt.
    De e-mail die je collega ontvangt ziet er als volgt uit:

4. Vraag hem of haar je aanvraag goed te keuren door op de link te klikken.

https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/22045111704/original/QhWp9S_iv1kKRfKXI7Mm-j70n_uVqdAz4g.png?1569849923

5. Zodra je collega je registratie heeft goedgekeurd, ontvang je een e-mail met een link om je aan te melden op het platform. Klik op de link

6. Log in met de gegevens die je tijdens de registratie hebt gekozen: