Voordat je iets kunt doen op het platform moet je een gebruikersaccount aanmaken. Daarna kun je de volgende stap nemen:

1. Navigeer naar platform.avantida.com, kies 'nu registreren' en registreer je met je persoonlijke gegevens:

2. Klik op de link die je per e-mail hebt ontvangen. Als je de e-mail niet hebt ontvangen, controleer dan je spam folder:

3. Als je op de link klikt, kom je op de onderstaande pagina, waar je kunt kiezen om een bedrijfsaccount aan te maken of om lid te worden van een bestaand bedrijf:

4. Volg nu de instructies om je aan te sluiten bij een bestaand bedrijf of om een nieuwe bedrijfsaccount aan te maken.