Klik op de 3 stippen naast uw aanvraag en selecteer 'aanvraag annuleren'.

Vul de reden van de annulering in:

• Klik op 'aanvraag annuleren'.
  • De aanvraag zal als geannuleerd in uw overzicht verschijnen en het saldo zal worden aangevuld met de prijs van de aanvraag.

Opmerking:

• U kunt de aanvraag alleen zelf annuleren tot een bepaald moment.
  • Als u op de 3 stippen klikt en de optie 'aanvraag annuleren' verschijnt niet, neem dan contact op met             support@avantida.com voor hulp