Nieuwe gebruikers kunnen zichzelf registreren en "lid worden van een bestaand bedrijf" als er al een actief bedrijfsaccount is op Avantida.

Je kunt beslissen om nieuwe gebruikers/teamleden te accepteren met een enkele klik op de knop.

• Navigeer naar bedrijfsinstellingen

• In de openstaande gebruikers sectie kun je kiezen om een uitstaand verzoek te accepteren of niet

•  Je collega kan nu inloggen met zijn of haar gekozen gebruikersnaam en wachtwoord om aanvragen te doen op Avantida.