Ben je je wachtwoord vergeten? Volg dan de onderstaande stappen om opnieuw toegang te krijgen tot je account. Als je je wachtwoord nog weet, is er een eenvoudigere manier om je wachtwoord te wijzigen in de gebruikersinstellingen op het platform.

1. Ga naar platform.avantida.com
  2. Klik op 'wachtwoord vergeten?

3. Klik op 'verificatiecode verzenden'.
  4. Open uw mailbox en zoek naar een e-mail van msonlineservicesteam@microsoftonline.com (Deze kan in de spam-folder staan)
    De e-mail bevat een 6-cijferige verificatiecode die je in het onderstaande veld moet invoeren
  5. Vul een nieuw wachtwoord in, bevestig het en klik op 'Bewaar mijn nieuw paswoord'.