De ERP code wordt automatisch gegenereerd nadat je je bedrijf hebt geregistreerd op ons platform.

Je hoeft deze ERP code niet te gebruiken voor je aanvragen, het is slechts een identificatie gekoppeld aan de naam van je bedrijf.

Het kan handig zijn om de ERP-code op te geven wanneer

• Je een specifieke vraag hebt voor support.

• Als je contact hebt met een agent van de rederij, kunnen ze je ERP-code gebruiken om je te identificeren.

Je kunt je ERP-code bekijken in de bedrijfsinstellingen. Deze is toegankelijk via het instellingenmenu in de rechterbovenhoek van het platform.

Je vindt de ERP-code aan de rechterkant van je scherm in je bedrijfsgegevens: