Możesz anulować wcześniejszy wysłany wniosek reUse. Żeby to zrobić, przejdź do podglądu w sekcji reUse


Jeżeli nie widzisz wniosku, którego szukasz na głównym ekranie, możesz użyć filtra żeby łatwiej go wyszukać.


Gdy znajdziesz wniosek który chcesz anulować, najedź myszą na zielony przycisk po prawej stronie i kliknij na "Anuluj reUse"

Możliwość anulowania wniosku, istnieje również na ekranie danych wniosku. Po kliknięciu na zielony przycisk, przejdziesz do danych wniosku.

 


Żeby anulować wniosek z tego ekranu, kliknij na strzałkę po prawej stronie słowa "Operacje". Pojawi się wtedy opcja "Anuluj reUse", na którą należy kliknąć w celu anulowania wniosku.


Na ekranie pojawi się dodatkowe okienko, w którym można wpisać powód anulowania wniosku i zapisać.