Als je een collega hebt die een account op ons platform nodig heeft, kun je deze persoon uitnodigen via ons platform.

1. Navigeer naar bedrijfsinstellingen:
  2. Klik in de bedrijfsinstellingen op teamleden uitnodigen

3. Je vult het e-mailadres in en 'verstuurt de uitnodiging' naar dat nieuwe teamlid. Deze persoon zal een activatielink ontvangen op dat e-mailadres om zijn of haar account te activeren.  Als de gebruiker al een account heeft op Avantida, is er geen nieuwe registratie nodig. De gebruiker kan meteen wisselen naar het nieuwe bedrijf.

4. Bovenaan het scherm verschijnen de lopende uitnodigingen
  5. Uitnodigingen kunnen opnieuw worden geactiveerd door te klikken op 'uitnodiging opnieuw versturen' of kunnen worden geannuleerd