Het kan altijd gebeuren dat je na het herladen van je account een factuur mist, deze niet hebt ontvangen of dat deze in je spambox terecht is gekomen en is verwijderd. We hebben nu een oplossing waarbij je eenvoudig een kopie van deze factuur kunt downloaden van ons platform!

1. Log in via platform.avantida.com
  2. Ga naar Saldo - en klik op Transactiegeschiedenis:

3. In je activiteitenoverzicht kun je een datum selecteren of een reeks data toepassen door op de filters te klikken en de optie 'aanvullen saldo' te kiezen om de opwaarderingen op je saldo te zien. Voor elke opwaardering kun je op het downloadicoon klikken en je factuur wordt in een PDF-bestand gedownload op je pc: