1. Ga naar het tabblad 'pick-up locatie wijzigen' en klik op 'nieuwe aanvraag'.

1. Vul de gevraagde velden van boven naar beneden in:

• Containergrootte en -type,
  • Vul de exportboeking in waarvoor u de containers wilt gebruiken
  • de hoeveelheid containers te selecteren die u wilt aanvragen
  • een rederij selecteren
  • een exportlocatie selecteren: waar u de container gaat laden
  • de oorspronkelijke ophaallocatie te selecteren
  • de gewenste ophaallocatie te selecteren (het systeem toont u alleen de depots die op dat moment beschikbaar zijn. Als het gewenste depot niet in de lijst staat, dan is het geen optie op dat specifieke moment).
  • een afhaaldatum selecteren
  • referentie klant: niet verplicht. Dit is een veld dat u vrij kunt gebruiken
  • opmerking: niet verplicht. Dit is een veld dat u vrij kunt gebruiken
  • de Algemene Voorwaarden lezen en accepteren door het selectievakje aan te vinken. (De knop 'aanvraag indienen' verschijnt nu)

U wordt doorgestuurd naar de overzichtspagina, waar uw aanvraag als 'pending' (oranje) zal verschijnen. Zodra de rederij uw aanvraag heeft gecontroleerd, verandert de status in 'goedgekeurd' (groen) of 'geweigerd' (rood)

Klik op de dubbele pijl voor de aanvraag om meer details te zien: wanneer u de aanvraag heeft ingediend of waarom uw aanvraag is afgewezen,