U kan op www.certiweight.com zien op welke locaties er een container gewogen kan worden.

Wanneer u de container gewogen heeft gaat u naar platform.avantida.com

Hoe kan u een VGM certificaat aankopen

• Ga naar het icoon ‘VGM’ om een nieuw certificaat aan te kopen en vul het containernummer of de exportreferentie in van een gewogen container. Of zoek een reeds aangekocht certificaat in ‘mijn certificaten bekijken’

• Klik op ‘buy’ :

• Dan vult u de correcte gegevens in en na de voorwaarden geaccepteerd te hebben klikt u op ‘certificaat kopen’:

• Hier ziet u het certificaat op uw scherm, en u heeft de mogelijkheid om deze te downloaden of mailen:

• Om terug te gaan naar uw overzicht kan u de optie certificaten kiezen . Aankoop kan hier nog afgerond/gecanceld worden, of u kan de details raadplegen: