Zodra je een geverifieerde gebruikersaccount hebt, kom je op de onderstaande pagina als je bent aangemeld:

1.

• U kunt nu kiezen om een nieuw bedrijf op te zetten of u aan te sluiten bij een bestaand bedrijf > Sluit je aan bij een bedrijfdat iemand anders in uw bedrijf eerder heeft aangemaakt:

• Maak een nieuw bedrijfsaccount aan - ga verder met de volgende stap, of word lid van een bestaand bedrijfsaccount

Vul alle bedrijfsgegevens in.

1.

1.

• Klik en 'maak bedrijfsaccount aan' om je bedrijf in te stellen. Na voltooiing wordt het platform geopend.
  • We raden je aan om andere collega's uit je bedrijf uit te nodigen. > Een gebruiker uitnodigen voor je bedrijf
  1. K