Als u nog geen Avantida-account heeft, kan u uw bedrijf even registreren op  www.avantida.com en vervolgens inloggen.

Als u al een account heeft, kan u meteen inloggen.

De module is standaard beschikbaar voor alle gebruikers in België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. Als de module beschikbaar is, ziet u hem op het dashboard en in het Menu:

Als de module nog niet beschikbaar is, kan u hem toevoegen door op  “Add Module” te klikken en vervolgens “FlexGate” te kiezen:

Klik op FlexGate en kies voor “night access” service (nachttoegang-dienst) voor een Drop-off of Pick-up:

Voor een Drop-off aanvraag:

Vul de verplichte velden in, lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden en klik op "request":

Uw aanvraag wordt nu naar het depot verzonden. Zodra de aanvraag goedgekeurd wordt (normaal binnen de 2 minuten), zal de status in de Portal veranderen naar "goedgekeurd" en krijgt u ook een mail.

Voor het depot de nachttoegang kan goedkeuren, moet u de vooraankondiging bij het depot al gedaan hebben (volgens de normale procedure).

Voor een Pick-up request:

Vul de verplichte velden in, lees en accepteer de gebruiksvoorwaarden en klik op "request":

Uw aanvraag wordt nu naar het depot verzonden. Zodra de aanvraag goedgekeurd wordt (normaal binnen de 2 minuten), zal de status in de Portal veranderen naar "goedgekeurd" en krijgt u ook een mail.

Voor het depot de nachttoegang kan goedkeuren, moet u de vooraankondiging bij het depot al gedaan hebben (volgens de normale procedure).