Het Avantida platform werkt met een prepaid systeem:

U kan uw rekening opladen (met een bedrag naar keuze) en alle gebruikers van uw bedrijf kunnen datzelfde saldo gebruiken.

Alle toepassingen (hergebruik, verandering van depot, ...) gebruiken hetzelfde saldo. Het is niet nodig om voor elke toepassing afzonderlijk te herladen.

Meld u aan op het platform en klik op 'saldo aanvullen'.

Kies een van de bedragen door erop te klikken of voer een bedrag naar keuze in.

Het bedrag van uw keuze wordt groen, evenals de knop 'kies betalingsmethode'. Klik op 'kies betalingsmethode'.

Kies een 'online betaling' als u uw saldo onmiddellijk moet aanvullen of kies voor 'overschrijving' als u een paar dagen kunt wachten:

Klik op de gewenste methode en vervolgens op doorgaan met de gekozen methode'.

• Optie 1: Als u een online methode heeft gekozen, wordt u doorgestuurd naar onze betaalprovider Ingenico.

Controleer de data en bevestig door op 'betalen' te klikken.

Kies een betalingsmethode door op het icoon te klikken

Vul de gevraagde velden in en klik op 'Ja, ik bevestig mijn betaling' (of klik op 'terug' om een andere betaalmethode te kiezen of 'annuleer' als u alles wilt annuleren).

Klik op 'Ja ik bevestig mijn betaling'.

Indien succesvol, wordt u doorgestuurd naar het platform waar uw credits beschikbaar zullen zijn.

Een factuur wordt automatisch gegenereerd en naar uw factuur e-mail gestuurd.

• Optie 2: Als u een voor een overschrijving heeft gekozen, ziet u het onderstaande scherm:

Controleer de informatie op het overzicht en bevestig door op de betaalknop te klikken.

De betalingsinstructies verschijnen op uw scherm (zorg ervoor dat u de juiste bankrekening en de unieke betalingsreferentie gebruikt wanneer u de overboeking uitvoert)

Klik op de groene knop die zichtbaar wordt:

Uw bestelling en betalingsinstructie zijn nu beschikbaar in uw saldo overzicht:

Bewegingen op uw balans vindt u terug in uw transactiegeschiedenis:

Zodra uw betaling is aangekomen (dit kan tot 3 werkdagen duren), wordt uw saldo aangevuld, wordt er automatisch een factuur gegenereerd en naar uw factuur-e-mail gestuurd.