Om een overzicht van al je aangekochte of nog beschikbare certificaten te bekomen klik je op "Certificates" onder CertiWeight

Je krijgt nu een lijst te zien van je certificaten gesorteerd van meest recent naar oud.

Natuurlijk kan je door de zoekfunctie per containernummer, containerprefix de lijst verkleinen en/of deze exporteren naar Microsoft Excel.

Klik op "View details"  om meer details te bekijken of om je VGM certificaat te downloaden of te versturen.

Als je de aankoop start van een VGM certificaat worden je credits overgebracht naar een tijdelijke reservatie "allocated" en blijft geblokkeerd tot je de aankoop afrondt of afbreekt.

In de lijst wordt ne de ' View Details' vervangen door een "complete/cancel "optie.  Hiermee kan je enerzijds de aankoop voltooien of afbreken.

We wensen je nog een prettige dag toe!