1. Ga naar http://portal.avantida.com

2. Klik op "Firma registreren" in de rechter bovenhoek zoals hieronder weergegeven
  3. Vul de gegevens in van uw bedrijf en de gebruiker, kies de taal die u wilt gebruiken, lees en aanvaard de Algemene Voorwaarden en klik op accepteren om u te “registreren”

1. Nadat u op "Registratie" klikt gaat u een verificatie e-mail ontvangen voor de volgende stap. Controleer uw mailbox en klik op de activatie link

2. U gaat het bericht zien zoals hieronder afgebeeld. Klik op 'Inloggen' en log u aan bij de portal.