1. U bent uw wachtwoord vergeten?
    1. Ga naar https://portal.avantida.com en klik op 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'
    2. Vul uw login-naam in en klik op 'E-mail verzenden' (als u uw login-naam niet meer weet, neem dan contact op met support@avantida.com)

3. Er wordt een nieuw wachtwoord gestuurd naar het e-mailadres dat in de Portal staat

2. U wilt uw wachtwoord wijzigen?

1. Log in in de Portal
  2. klik op uw gebruikersnaam
  3. Klik op 'mijn profiel
  4. Voer een keer het oude wachtwoord in en twee keer het nieuwe gewenste wachtwoord.
  5. Klik op 'Veranderen'