Opmerking: je kan een aanvraag maar tot een bepaald tijdstip (afhankelijk van de rederij) zelf annuleren.

Krijg je de annuleer-knop, zoals hierbeneden beschreven, niet te zien, kan je contact opnemen met de Service Desk om de aanvraag te laten annuleren.

Je kan een (goedgekeurde) aanvraag annuleren door naar het reUse-overzicht te gaan.

Gebruik de filter om je aanvraag makkelijk terug te vinden (je kan zoeken op containernummer, exportref,...)

Ga op de groene bol staan (zonder er op te klikken!) waardoor de optie 'reUse annuleren' verschijnt. klik op 'reUse annuleren.

Vul (als je dat wilt) een reden in en klik op 'bewaar'

Een andere manier om te annuleren is de volgende:

Zoek je aanvraag zoals hierboven beschreven. Ga naar het detailscherm van de aanvraag door op de groene bol te klikken

Bovenaan vind je onder de actieknop de mogelijkheid om te annuleren:

Vul (als je dat wilt) een reden in en klik op 'bewaar'