Log in op https://portal.avantida.com, ga naar de "ReUse" module en selecteer ' ReUse aanvragen "

Vul de gevraagde gegevens in:

Verplichte velden zijn:

• Containernummer
  • Exportreferentie (of boekingnummer)
  • Rederij: eigenaar van de container
  • Pick-up locatie: plaats waar de container is afgehaald
  • drop-off locatie: plaats waar de container weer geladen zal worden
  • ReUse-datum

De velden 'klantreferentie' en 'opmerkingen' zijn optioneel en bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Lees de algemene verkoopsvoorwaarden van de rederij en vink het vakje 'Ik ga akkoord met de laatste algemene verkoopsvoorwaarden van deze rederij' aan

Klik op 'reUse aanvragen'

Uw aanvraag is nu verstuurd naar de rederij.

U kan uw aanvraag terugvinden onder 'reUse', 'overzicht'

Hij heeft nu de status "pending" en wacht op de goedkeuring van de agent.

Na beoordeling van de rederij , zal uw aanvraag ofwel worden goedgekeurd of afgewezen.